Laatste nieuws en blogberichten
Nieuws/Blog

De Nationale Diabetes Challenge - Wandel je mee in Venlo?

Maandag 06 mei 2024

Wanneer? Elke maandag, vanaf 27 mei 2024 gedurende 20 weken
Waar? De Witte Kerk, Agnes Huijnstraat 3, 5914 PE Venlo
Hoe laat? Verzamelen om 16.15 uur, vertrekken om 16.30 uur
Overige informatie? https://www.nationalediabeteschallenge.nl/venlo/

Wandel je met ons mee?

Nationale Diabetes Challenge is een wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Wandelen is gezond en het is gezellig. Door regelmatig te wandelen voel je je prettiger en je wordt fitter. Heb je diabetes? Dan helpt wandelen om je diabetes onder controle te krijgen. Heb je risico om diabetes type 2 te krijgen? Dan kan wandelen ervoor zorgen dat je het niet krijgt
Omdat we geloven dat wandelen een heel goed medicijn is, heeft Gezond Leefstijlcoachinging samenwerking met Venlo.fithet initiatief genomen om in Venlo mee te doen aan de Nationale Diabetes Challenge. Dit betekent dat wij vanaf maandag27mei elke week samen met een groep deelnemers gaan wandelen in de buurt.


Wanneer gaan we wandelen?

Vanaf maandag 27 mei 2024, iedere week gedurende 20 weken.


Waar starten we?

De Witte Kerk, Agnes Huijnstraat3, 5914 PE Venlo.


Hoe laat gaan we?

We verzamelen om 16.15 uur. Er is dan eerst gelegenheid om koffie en thee te drinken. Uiterlijk om 16.30 uur vertrekken we en dan zijn we rond 17.30 uur weer terug.
Gedurende 20 weken wandelen we samen in Venlo. We bouwen het wandelen rustig op met als doel om gezamenlijk 5 kilometer te kunnen lopen. Deelname aan het wandelprogramma is gratis. Op zaterdag 28 september 2024 sluiten we deze Challenge met alle wandelgroepen uit het land feestelijk af in het Open Lucht museum in Arnhem.
Deelname aan de wandelgroep van de Nationale Diabetes Challenge is op eigen risico (zie algemene voorwaarden op de website van de Nationale Diabetes Challenge). Vragen over deelname en overige informatie kun je vinden via de onderstaande link: https://www.nationalediabeteschallenge.nl/venlo/