Voor bedrijven
Kies voor gezonde medewerkers!

Voor bedrijven

Goed werkgeverschap is goed zorgen voor je medewerkers. Hoe gezond staan jouw medewerkers in het leven, hoe gezond is hun leefstijl, wil je als werkgever hier iets in betekenen en hen ondersteunen? Wat is je medewerker je waard?

Bewegen, gezond eten, ontspanning, zoeken naar de juiste balans zodat je medewerkers positief  met een gezond gezonde geest in een gezond lichaam kunnen blijven werken.

Ik als leefstijlcoach ben je hierbij graag van dienst. Ik kijk graag mee wat jij en jouw medewerkers nodig hebben.

Mogelijkheden:

  • Workshops
  • Trainingen
  • Individuele coaching
  • Je Moet Niks cursus: Het trainen van mentale fitheid van medewerkers is een essentiële stap op weg naar een toekomstbestendige organisatie. Met het groeiende personeelstekort en toenemende vergrijzing is mentale fitheid de belangrijkste competentie die niet mag ontbreken in het ontwikkelplan van je medewerkers. Net als timemanagement, leiderschap of computer skills, kun je leren mentaal fit te zijn. Op basis van Acceptance and Commitment Therapy (ACT), de positieve psychologie en neuropsychologie leren jouw medewerkers hoe zij gezond gedrag en mentale fitheid kunnen bevorderen. Na het volgen van deze wetenschappelijke onderbouwde cursus ervaren medewerkers meer zelfzorg, zelfsturing en zelfwaardering. Hierdoor zijn zij productiever en verzuimen zij minder. De ACT & Leefstijl Cursus Je Moet Niks is een Nederlandstalige cursus die geschikt is voor iedere medewerker die zich persoonlijk wil ontwikkelen op het gebied van mentale fitheid, leefstijl en gezondheid. De cursus is CRKBO geregistreerd. Dat betekent dat de cursus officieel als erkende opleiding Kort BeroepsOnderwijs staat geregistreerd. Deze cursus is vanuit het opleidingsbudget te volgen. Voor onderwijs-, overheid- en zorginstellingen is het bijkomende voordeel dat de cursus is vrijgesteld van BTW.

Omdat jij het voor je medewerkers belangrijk vindt.

Graag kijk ik samen met je naar de kansen en mogelijkheden binnen jouw bedrijf.

Leefstijlcoaching voor je bedrijf is maatwerk en wordt geleverd in overleg met jou.

Dat geldt ook voor de tarieven. Wil je meer informatie over leefstijlcoaching voor je bedrijf en tarieven neem dan, geheel vrijblijvend, contact met me op