Werkwijze
Kies voor je eerste stap

Werkwijze

Kennismakingsgesprek

Naast dat jij je verhaal kunt doen en je vragen kunt stellen, geef ik je uitleg over mijn werkwijze en besluiten we of en hoe we samen verder gaan. Dit gesprek duurt twintig minuten en is kosteloos en vrijblijvend. 

Intake

In dit gesprek bespreken we jouw doel(en), motivatie, verwachtingen en brengen we je huidige leefstijl in kaart. Het kan gaan over jouw voeding, beweging, ontspanning, stress, slaap en/of gezondheid. Door het krijgen van inzicht, wat is voor jouw belangrijk op dat moment, bespreken we waar je aan wilt werken en wat de opties zijn. Vanuit hier starten we met het maken van een plan en kun jij aan de slag met de door jouw gekozen actie's.

Coachsessies

Hoe gaat het met je en waar wil jij het over hebben in dit gesprek? Hoe staat het met je actie’s, is er sprake van belemmeringen?

Het aantal coachsessies is afhankelijk van de vraagstelling. Gemiddeld zijn zo’n vijf tot zeven coachsessies nodig om je doelen te behalen, oude levenspatronen af te leren en nieuwe eigen te maken voor duurzame gedragsverandering. Maar soms zijn een of twee sessies voldoende om een gerichte vraag te onderzoeken en een duwtje in de juiste richting te krijgen. 

ACT Acceptatie en Commitment Training traject

We starten met een intakegepsek. Je gaat doelen stellen gebaseerd op wat jij belangrijk vindt in je leven, zodat wat je doet er ook echt toe doet. Werken we aan blijvende gedragsverandering door je hele concrete vaardigheden aan te leren, zodat je bewuster gaat leven en zelf grip krijgt op je gedrag en de keuzes die je maakt. Het vergroten van een waardevol leven en te leren accepteren wat je niet kunt veranderen.