Ervaringen
Kies voor je eigen pad

Ervaringen

“Ik begon het CooL-programma een beetje sceptisch. Al vaker iets geprobeerd, maar zonder blijvend resultaat en eindig het met een heel positief gevoel. De groepsbijeenkomsten vond ik zeker een pluspunt. Je leert veel van andere, ook dat andere ook hun moeilijke momenten hebben en hoe daar dan mee om gaan.

 Blijf als coach hoe je bent. Heel open en  eerlijk. Je laat iedereen in zijn waarde.”

Sandra Thissen, Grubbenvorst 

“Ik ben met een gemotiveerd gevoel het CooL-programma gestart en eindig het nu met een voldaan gevoel. Programma is realistisch. Laat je nadenken. Het is heel fijn dat er geen ‘verbod’ staat op ongezonde voedingsproducten maar dat je leert eigen keuzes te maken en je hier zelf verantwoordelijk voor bent.

Je bent heel realistisch en praktisch ingesteld. Dat werkt voor mij motiverend. Wat ik heel fijn vind is dat je niet belerend bent waardoor je gewoon eerlijk durft te zijn wat je moeilijk vindt en waar valkuilen liggen. Je krijgt van mij een 10. Je enthousiasme, deskundigheid en realistische aanpak hebben mij gebracht waar ik nu sta. Bedankt daarvoor Marieke.´

Richard Bremmers, Reuver 

“Ik begon het CooL-programma met een goed gevoel om te starten met een gezonde leefstijl en eindig het CooL-programma met een goed gevoel, zinvolle informatie gekregen en persoonlijke aandacht. Voor mij persoonlijk zit het programma uitstekend in elkaar, met persoonlijke aandacht en een luisterend oor.

Ga zo verder als coach, je top is absoluut je empathisch vermogen, verder motiveer je, bied je veiligheid, neem je de leiding, heb je vakkennis en brengt deze op een goede manier over. Je bent goed bereikbaar, maakt duidelijke afspraken en blikt goed terug op wat iemand wel of niet heeft gedaan met de acties. “

Otto Bosman, Venlo

"Ik begon het CooL-programma nieuwsgierig, afwachtend en enthousiast en beëindig het CooL-programma  nog niet geheel tevreden met het tot nu toe behaalde resultaat, maar ik heb wel heel veel geleerd en zal deze dingen ook in de toekomst blijven onthouden en meenemen voor een positieve kijk op mezelf en in mijn balans met voeding en beweging.  

De onderwerpen zijn goed en goed verdeeld, ook het terugkijken naar wat je plannen waren en waar je staat is prima verdeeld.

Ik ben tevreden met jou als coach. De vertrouwelijkheid ga je goed mee om, dat heb ik constant gemerkt, ook het motiveren gaat goed maar uiteindelijk moet je het zelf doen en soms is dat nog heel moeilijk vooral als het resultaat wat langer duurt."

Mireille Tip-Snel, Tegelen 

 "Ik begon het CooL-programma als laatste redmiddel en het het CooL-programma heel positief afgerond. Het is een afwisselend programma met goede thema's waarin je inzicht krijgt in je eigen leefstijl en je leert keuzes maken die bij jezelf passen. 

Ik heb Marieke als een coach ervaren met goede vakkennis, contact, empathie, die motiveert, de leiding neemt, betrokken is, veiligheid biedt en die goed een spiegel kan voorhouden. "

Erik Derksen, Grubbenvorst

“Ik wist niet dat ik hulp nodig had, maar wist wel dat ik meer balans in mijn leven wilde. Mijn traject is net pas begonnen, maar ik merk nu al veel verschil in keuzes die ik maak en het positieve gevoel dat het me oplevert. Ik ben er nog niet, maar ben blij dat ik hier aan ben begonnen. Bedankt Marieke.”

Bianca, Venlo

“Ik heb de begeleiding door Marieke als inspirerend en motiverend ervaren. Het is een verrassend breed terrein dat tegenwoordig ‘leefstijl’ wordt genoemd en aan bod komt in de ontmoetingen. Het wordt zeer persoonlijk ingestoken door Marieke afhankelijk van de wensen en behoeften. Periodiek worden de resultaten besproken en in overleg opgesteld. Je wordt meer bewust van de invloed van gedrag op je gezondheid en vitaliteit. De manier en frequentie van eten, effect van voeding geven vaak een andere kijk, waardoor meer bewustzijn wordt gecreëerd, maar wel op een plezierige wijze. Dit is belangrijk om het te blijven volhouden en resultaat te blijven boeken. Het moet wel leuk blijven.”

Ronald, Venlo

“Ik ben al jaren aan het proberen af te vallen en op een gezond gewicht te komen... Ik heb hiervoor verschillende manieren geprobeerd, maar helaas nooit het gewenste resultaat bereikt. Toen kwam Marieke op mijn pad en hebben we mijn leefstijl aangepast. Samen met de gesprekken en metingen was en is dit zeer motiverend. En gaat het steeds beter. Bedankt Marieke, nog even en dan heb ik een gezond gewicht bereikt en loop ik minder risico op diverse gezondheidsproblemen.”

Selina, Venlo​

“Marieke heeft me goed geholpen om doelen te stellen. Ze heeft echt de tijd genomen om naar mij te luisteren en heeft me duidelijke uitleg gegeven over zaken die voor mij van belang waren. Dankjewel voor de tijd en moeite.”

Anne, Venlo​

“Ik kwam met Marieke in contact tijdens een moeilijke periode. De gesprekken met Marieke waren voor mij heel waardevol. Ze plaatst alles in een goed perspectief en kan heel goed luisteren. We hebben samen doelen gesteld die ook haalbaar zijn. Ik heb veel gehad aan mijn gesprekken met Marieke. Het gaat al weer een stuk beter. Je bent een super coach. Bedankt Marieke.” 

Lenie, Venlo