Beweging
Beweging

Beweging

Binnen het thema beweging werk ik als leefstijlcoach samen met een sportconsulent (Gemeente Venlo) en beweegcoach (Gemeente Horst aan de Maas). De tweede groepsbijeenkomst staat in het teken van beweging en zal door hun verzorgd worden. Daarnaast zullen zij samen met u op zoek gaan naar wat uw wensen zijn op het gebied van bewegen en samen met u bekijken welke mogelijkheden er zijn binnen uw gemeente.

Zij stellen zich graag even voor:

Gemeente Venlo

Mijn naam is Imke Bourgonje, ik ben al 9 jaar werkzaam als sportconsulent bij de gemeente Venlo. 

Doormiddel van verschillende projecten probeer ik de inwoners van de gemeente Venlo structureel aan het sporten en bewegen te krijgen en houden.

Waarbij een gezonde leefstijl en positieve gezondheid als leidraad functioneren.

In samenwerking met Cohesie en Marieke zal ik met u het sporten en bewegen gaan oppakken en samen gaan kijken wat is er in de buurt allemaal te doen is en wat nog veel belangrijker is waar liggen uw wensen en behoeftes.

 

Gemeente Horst aan de Maas

Ik ben Ilvy Sanders en ik ben beweegcoach bij Sport aan de Maas. Ik stimuleer een gezonde en actieve leefstijl bij de senioren en mensen met een beperking in de gemeente Horst aan de Maas. Dit doe ik niet alleen, maar samen met verenigingen, sportaanbieders, behandelaars, lokale initiatieven en de gemeente. Daarnaast ben ik beweegmakelaar. Samen gaan we op zoek naar een passende sport of structurele beweegactiviteit. Daarvoor ga ik graag met je in gesprek om kennis te maken en je sportwens te bespreken. Neem contact met me op via ilvy@sportaandemaas.nl of 06-28496442. Ik kijk ernaar uit om met jou aan de slag te gaan!