De beste en mooiste versie van jezelf worden, dat gun ik iedereen!
Kies voor de beste versie van jezelf!

De beste en mooiste versie van jezelf worden, dat gun ik iedereen!

Leefstijlcoach, Je Moet Niks trainer, ACT-coach, CooL-coach, Rookvrij en Fitter coach en ondernemer. Een fantastiche combinatie voor mij en nog steeds blij dat ik hiervoor heb gekozen in 2018!

Uit ervaring weet ik dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verboden zijn. Aan den lijve heb ik ervaren hoe het negeren van stress-signalen zicht uitten in mijn lijf door het vastzetten van spierspanning en een verminderd energieniveau. Na jaren in de verzekeringswereld gewerkt te hebben, was dat het moment voor mij om het roer om te gooien en ben ik begonnen aan de opleiding leefstijlcoach. Waarna er nog vele opleidingen en trainingen zijn gevolgd op dit gebied. 

Binnen Je Moet Niks train ik mensen naar mentaal en fysiek fit zijn op hun manier. Binnen het CooL programma coach ik mensen met overgewicht en ernstig overgewicht op het gebied van voeding, beweging, slapen, stress en ontspanning. Binnen het programma Rookvrij en Fitter begeleid ik mensen om te stoppen met roken. Als ACT-coach kijk ik naar wie en wat voor jou belangrijk is om je eigen leven waardevol vorm te geven binnen de mogelijkheden. Verder vind ik het leuk om aanverwante dingen te doen die met leefstijl te maken hebben, zoals presentaties geven, aanwezig zijn bij festivals rondom leefstijl, kookworkshops organiseren voor deelnemers van het CooL programma, hier krijg ik energie van.

Privé

Samen met mijn twee kinderen woon ik in ’t Ven in Venlo, voor ons een hele fijne, gezellige en rustige omgeving. Ik hou van mijn familie, vrienden, wandel graag, onderneem graag iets leuks, hou van lekker eten, ga graag op vakantie en wordt energiek van een goed gesprek. Verder vind ik het belangrijk om te blijven leren en mijzelf te ontwikkelen, zowel zakelijk als privé.

Belangrijk voor mij is authentiek, eerlijk, verantwoordelijk en betrouwbaar zijn. Kunnen leren, groeien, ontwikkelen. Uitdaging hebben, activiteiten ondernemen, zelfzorg; mild zijn voor mezelf, actief en fit blijven en in verbinding zijn.

Op weg naar een vitaal, gezond, gelukkig, energiek leven in balans! Ben je benieuwd of ik iets voor je kan doen? Neem dan contact met mij op via 06-28061066 of via het contactformulier.

Met vitale groet,

Marieke Peeten