De beste en mooiste versie van jezelf worden, dat gun ik iedereen!
Kies voor de beste versie van jezelf!

De beste en mooiste versie van jezelf worden, dat gun ik iedereen!

Hartelijk welkom! Wat leuk om je te ontmoeten. 

Ik weet uit ervaring hoe lastig het kan zijn om tijd voor jezelf vrij te maken. Er is altijd wel iets dat belangrijker lijkt dan jouw voornemen om het vanaf nu toch echt anders aan te gaan pakken... Het is een kwestie van de juiste prioriteiten stellen, want laten we eerlijk zijn: goed voor jezelf zorgen, begint bij jezelf.

Mijn naam is Marieke Peeten, een bevlogen en nieuwsgierige leefstijlcoach. Samen met mijn vriend, mijn twee kinderen en zijn twee kinderen woon ik in een groene, rustige omgeving in Venlo. Ik hou van mijn familie, vrienden, wandel graag, onderneem graag iets leuks, hou van lekker eten, vakanties, en word energiek van een goed gesprek.

Uit ervaring weet ik dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Aan den lijve heb ik ervaren hoe het negeren van stress-signalen zich uitten in mijn lijf door het vastzetten van spierspanning en een verminderd energieniveau. Dit was voor mij het moment om definitief het roer om te gooien. Vanaf dat moment ben ik begonnen aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven en ben ik een opleiding tot Integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach aan de MARK Academy gaan volgen. Tijdens deze opleiding heb ik veel geleerd over mijn persoonlijke vitaliteit, hoe ik beter voor mijzelf kan zorgen en hoe ik anderen kan begeleiden vitaler, gezonder en gelukkiger te worden. 

Gedurende de opleiding ontdekte ik mijn persoonlijke missie:

Kies voor vitaal, kies voor de beste versie van jezelf

Ik ben een inspirerende Integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach die je met passie begeleid op jouw pad naar persoonlijke groei. Door te werken aan mentale veerkracht en fysieke fitheid, naar een leven in balans. 

De beste en mooiste versie van jezelf worden, dat gun ik iedereen!

Mijn kernwaarden

  • Gelukkig: een gelukkig leven door een gezond en zinvol bestaan te leiden.
  • Oprecht: coaching met oprechte persoonlijke aandacht en zonder oordeel.
  • Emotie: verbinding tussen denken en voelen. 
  • Doen: gericht op daadwerkelijke gedragsverandering door in actie te komen en te ervaren wat nieuw gedrag oplevert. 

Wat anderen over mij zeggen

Authentiek * Warm * Gevoelig * Verbindend * Krachtig * Liefdevol * Scherpe focus en waarneming * Vrolijkheid * Onvoorwaardelijk geven * Volharding * Kennis * Kritisch * Nuchtere blik * Doorzettingsvermogen * Afspraken nakomen * Perfectionist * Goed keuzes kunnen maken * Duidelijk en eerlijk * Trouw * Zorgzaam * Luisterend oor * Enthousiast * Ambitieus * Communicatief sterk * Goed in plannen * Realistisch

Wat kenmerkt mij als coach?

Als Integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach maak ik gebruik van mijn vakkennis, maar daarnaast ook van mijn werk- en levenservaring. Voel met je mee, confronteer je zeker waar nodig is om de kern te bereiken, daag je uit je comfortzone te verlaten. Daar waar nodig geef ik je heldere en duidelijke adviezen. Kortom, een bevlogen en nieuwsgierige coach, die energie krijgt als jij richting jouw stip op de horizon gaat! Het zijn de kleine dingen waarop je grote invloed hebt. Ik geloof erin dat je door zelfinzicht in kleine stapjes blijvend resultaat behaalt. Of het nu gaat om meer rust in je hoofd, gezonder eten of de dingen doen waar je blij van wordt. Ik geloof dat ieder mens in staat is om vanuit persoonlijke kracht die balans tussen hoofd, hart en lijf te vinden. 

Op weg naar een vitaal, gezond, gelukkig, energiek leven in balans! Ben je benieuwd of ik iets voor je kan doen? Neem dan contact met mij op via 06-28061066 of via het contactformulier.
 

Met vitale groet,

Marieke Peeten