Laatste nieuws en blogberichten
Kies voor bewustwording van een gezonde leefstijl

Stagiaire

Dinsdag 22 september 2020

Dit schooljaar doet Roos Janssen op de maandagochtend en woensdagochtend praktijk ervaring op bij mij. Zij stelt zich zelf even voor:

Ik ben Roos Janssen en ik zit in het tweede jaar van de opleiding Healthy Living op de HAS hogeschool in Venlo.

Deze opleiding is een nieuwe opleiding, die vorig jaar is gestart. Binnen deze opleiding leer ik om innovatieve oplossingen te bedenken op het gebied van voeding, leefstijl en de leefomgeving om de gezondheid van mensen te bevorderen. Ook bedenk ik manieren om het gedrag van mensen positief te beïnvloeden. Dit alles om ervoor te zorgen dat mensen niet ziek worden, want voorkomen is beter dan genezen!

Afgelopen jaar heb ik veel (basis)kennis opgedaan en dit schooljaar is het de bedoeling dat ik die kennis beetje bij beetje ga toepassen in de praktijk. Bij Marieke dus! Dit ga ik doen door aanwezig te zijn bij coachgesprekken en trainingen. Ik heb heel veel zin om mee te lopen in de praktijk en ik ben benieuwd wat ik allemaal kan leren van haar.

Naast het studeren ben ik ook fanatiek met hockeyen bij Delta Venlo Dames 1 en werk ik bij 'Beej Benders', de versmarkt in centrum Venlo. Het sporten en mijn werk sluit ook weer mooi aan bij mijn opleiding.

Ik hoop dat je een beetje een indruk hebt gekregen wat ik in het dagelijks leven doe.

Wellicht zien we elkaar binnenkort, dus dan zeg ik voor nu tot ziens!