Referenties
Referenties

Referenties

“Ik wist niet dat ik hulp nodig had, maar wist wel dat ik meer balans in mijn leven wilde. Mijn traject is net pas begonnen, maar ik merk nu al veel verschil in keuzes die ik maak en het positieve gevoel dat het me oplevert. Ik ben er nog niet, maar ben blij dat ik hier aan ben begonnen. Bedankt Marieke.”

Bianca, Venlo

“Ik heb de begeleiding door Marieke als inspirerend en motiverend ervaren. Het is een verrassend breed terrein dat tegenwoordig ‘leefstijl’ wordt genoemd en aan bod komt in de ontmoetingen. Het wordt zeer persoonlijk ingestoken door Marieke afhankelijk van de wensen en behoeften. Periodiek worden de resultaten besproken en in overleg opgesteld. Je wordt meer bewust van de invloed van gedrag op je gezondheid en vitaliteit. De manier en frequentie van eten, effect van voeding geven vaak een andere kijk, waardoor meer bewustzijn wordt gecreëerd, maar wel op een plezierige wijze. Dit is belangrijk om het te blijven volhouden en resultaat te blijven boeken. Het moet wel leuk blijven.”

Ronald, Venlo

“Ik ben al jaren aan het proberen af te vallen en op een gezond gewicht te komen... Ik heb hiervoor verschillende manieren geprobeerd, maar helaas nooit het gewenste resultaat bereikt. Toen kwam Marieke op mijn pad en hebben we mijn leefstijl aangepast. Samen met de gesprekken en metingen was en is dit zeer motiverend. En gaat het steeds beter. Bedankt Marieke, nog even en dan heb ik een gezond gewicht bereikt en loop ik minder risico op diverse gezondheidsproblemen.”

Selina, Venlo​

“Marieke heeft me goed geholpen om doelen te stellen. Ze heeft echt de tijd genomen om naar mij te luisteren en heeft me duidelijke uitleg gegeven over zaken die voor mij van belang waren. Dankjewel voor de tijd en moeite.”

Anne, Venlo​

“Ik kwam met Marieke in contact tijdens een moeilijke periode. De gesprekken met Marieke waren voor mij heel waardevol. Ze plaatst alles in een goed perspectief en kan heel goed luisteren. We hebben samen doelen gesteld die ook haalbaar zijn. Ik heb veel gehad aan mijn gesprekken met Marieke. Het gaat al weer een stuk beter. Je bent een super coach. Bedankt Marieke.” 

Lenie, Venlo